??? ?? ??? ??? ?????????!

Wij werden om hulp gevraagd door deze klant uit Westervoort en zoals je op de foto´s kan zien, was die hulp ook zeker niet overbodig. De woning had echt zijn beste tijd gehad en de bestaande kozijnen en gevelbekleding moest hoognodig worden vervangen. Natuurlijk hielpen wij de klant hier graag bij.

We hebben deze woning compleet aangepakt en voorzien van nieuwe kunststof kozijnen in de kleuren RAL 9010 en mooie staalblauwe draaidelen. Uiteraard met houtnerfstructuur aan de buitenzijde voor een authentieke uitstraling.

Doordat de woning in slechte staat was hebben we de complete gevel van boven tot onder eruit moeten halen. Dit hebben we gefaseerd gedaan over meerdere dagen. Tijdens dit proces zagen wij tussen de kozijnen dat het houtwerk ook in slechte staat was en de isolatie al was vergaan. We hebben de gevels daarom ook voorzien van een nieuw rasterwerk, PIR isolatie, folie en nieuwe Keralit schroten in de bijpassende kleur staalblauw.

Tenslotte hebben we de binnenzijde van de kozijnen weer voorzien van nieuwe binnen aftimmering, zodat ook de binnenzijde er weer mooi uitziet. Als klap op de vuurpijl hebben we óók nog alle draai/kiep systemen weer voorzien van horren.

De woning is nu weer helemaal opgeknapt, gaat weer jaren mee en kan weer goed verwarmd worden zonder dat alle kou naar buiten trekt. Wij hadden dit niet kunnen voltooien zonder de samenwerking met Rick Plaggenburg van RP Bouw & Montage. Wij wensen de klant daarom nog veel woonplezier toe!

Bent u ook benieuwd of wij wat voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis offerte aan!