Dat ziet er weer strak uit

Deze klant in Duiven had onze hulp nodig. De oude houten kozijnen moesten namelijk plaats gaan maken voor mooie kunststof exemplaren.

De nieuwe kozijnen zijn uitgevoerd in de bekende kleuren wit houtnerf met antraciet houtnerf draaidelen, inclusief nieuw isolerend glas.

We zijn hier grondig te werk gegaan. Naast het vervangen van de kozijnen, hebben wij ook het houtwerk erboven vervangen. Er is een nieuwe houtbalk aangebracht én opnieuw geïsoleerd. Tenslotte wordt dit afgewerkt met Rockpanel. Rockpanel is een onderhoudsarm materiaal, vergelijkbaar met Trespa.

Wanneer de nieuwe kunststof kozijnen netjes op hun plek zitten, is het tijd voor de binnenafwerking. Dit is natuurlijk inclusief nieuwe vensterbanken. Beide met een kunststof finish, zodat ook hier geen kwast meer aan te pas komt.

Alle kozijnen zijn nu ook voorzien van een nieuwe hor. Deze krijgt de klant gratis erbij geleverd. Zo blijven in de zomer alle vieze beestjes buiten.

Wij zijn weer trots op het resultaat. Ook deze klus hebben wij uitgevoerd in samenwerking met Rick Plaggenburg van RP Bouw & Montage. Wij wensen de klant nog veel woonplezier toe!

Bent u ook benieuwd of wij wat voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis offerte aan!